Boligannonce

100m2 lejlighed på Islands Brygge - 2300 København S

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

1-6 mdr. Kr. 9.500 pr. md. - Lejlighed
100 Kvm3 Værelser5000 kr. i Indskud13. feb, 2024  Tilføj til favoritter Print

100m2 lejlighed på Islands Brygge

3 værelses lejlighed på 100 m2 udlejes på Islands Brygge. Huslejen udgør pr. md. 9500 kr. og der er 5000 i depositum, lejeperioden er kort, men med overtagelse pr. 15. dec. Til lejligheden hører elevator, altan, møbleret, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og køleskab.

ISLANDS BRYGGE – NYE DEL af Islands Brygge. , elevator, altan, vaskemaskine, opvaskemaskine, eget køleskab, toplækker moderne lejlighed med moderne stil. Ca. 100 cm2.

KUN fra 15.12 til 6.1.2016…OK med kortere periode.

Stor stue med delvist åbnet køkken, soveværelse med dobbeltseng og kæmpe børneværelse til max. to børn. Primært bor der kun et barn der nu, men står juniorseng samt boxseng.

Lækkert stort badeværelse, samt adskilt gæstetoilet.

Tæt på shoppingcenteret Fisketorvet, Irma, Netto og bus 250s, metro Islands brygge eller Dybbelsbro st.

IKKE rygere. Ingen fester eller høj musik.

Skriv lidt om dig / jer selv eller ring, og lad os se om det er jer som skal bo i Københavns fedeste og roligste bydel. Med masser af grønne områder, 100 meter til Københavns lækre havne område, havnebus, og gåafstand til Fisketorvet, seværdigheder, Tivoli, Rådhuspladsen m.m.

9500 kr. fra 15.12 til 6. januar kl. 12. Udlejes til et renligt par eller for kortere periode til par med max to børn. Der bor en sød rolig ung pige som sjældent er hjemme på et afsides værelse. Hun er væk min. en uge i perioden hen over og er på ferie. Hele lejligheden er 128 sm2. Så oprindeligt en 4 værelses.

Der er stor åben stue med afgang til stor altan, åbent nyt moderne køkken, soveværelse og stort børneværelse inkl. mange legesager som gynge, trapez o.l.

Leje er inkl. forbrug og trådløst internet.

Der kan også lejes en ret ny sølvgrå Ford KA som kan lejes i samme periode i skal bo der.

Uanset om du skal bruge den hele perioden eller måske kun over jul og nytår koster det samme leje beløb. Ring evt. for at høre nærmere…og se den.

Beløbet er inkl. rengøring før og efter.

Gratis parkeringsområde uden for bygning. Bus 250s eller islands Brygge Metro tæt på.

 

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Yderligere oplysninger om lejemål

Kort

Lignende Lejemål