Boligannonce

2 sammenhængende værelser i hjertet af Vesterbro på 30m2 - 1500-1799 København V

  • Bygning
  • kort
  • plantegning westend room 1 and 2

Kontakt (tlf./e-mail): lenram2020@gmail.com

Ubegrænset Kr. 6.200 pr. md. - Værelse
30 Kvm2 Værelser12400 kr. i Indskud5. mar, 2024  Tilføj til favoritter Print

Samlet leje er 6.200- det er inkl. El, gas, varme, internet.

Delvist møbleret vil sige: En sofa, et spisebord, klædeskab og en fryser (alt kan dog fjernes hvis det ønskes). Der er adgang til vaskemaskine, tørretumbler i andelens vaskekælder til fornuftige priser.

Jeg søger en tillidsvækkende, glad, hyggelig kvinde. Jeg forestiller mig du er mindst 35 år gammel, så du har fået overstået de fleste vilde fester og vilde impulsive weekend partys.

Vi kommer til at dele køkken, gang og badeværelse så jeg går naturligvis efter en person jeg fornemmer jeg kan svinge godt med allerede fra jeg læser henvendelsen.

Lidt om mig: Kvinde, 51 år, ikke-ryger, møder meget tidligt på arbejde også i nogle weekender så er nødt til at gå tidligt i seng, elsker at høre musik og læse. Jeg er meget privat og kan lide at være alene, men hygge snak i køkkenet etc. er jo altid rart når man bor sammen. Jeg søger én at bo med, der har det lidt på samme måde.

Lidt om dig:

Du kan lide; At hyggesnakke lige så meget som du elsker at være alene. At høre musik. Gerne højt (når man kan tillade sig det). At dele en liter mælk eller andet dele-agtigt. At holde okay orden på en afslappet måde. At grine og have det godt.

Du ryger ikke.

Du respekterer: At vi er 2 og at her er lidt lydt, så gud og hver mand skal ikke med hjem og se din nye lejlighed selvom det selvfølgelig er okay at have gæster nogle gange, dog ikke overnattende gæster.

Derudover er det meget naturligt lige at sige når man får gæster. Jeg vågner ret nemt, så når du kommer (fuld) hjem (fra byen) er du god til at lukke døren stille. (Og i øvrigt ikke skrige og tisse i bukserne af grin ude i opgangen. Generel logisk sans og hensyn er et plus).

Jeg synes selv jeg er retfærdig og en sød og rar roomie, så det ville være fedt at finde en der uden tvivl opfylder mine krav.
Hvis du er en højlydt partybanan der elsker at score, hver weekend så lad vær at skriv.

Jeg går efter et stille og roligt harmonisk og voksent menneske, der af sig selv godt kan se det rimelige i, at vi er 2 og når den ene har gæster, hører musik eller har stinker-ost i køleren, så har den anden i princippet også. Min erfaring siger mig at selvom folk er flinke er det bestemt ikke en selvfølge, at man kan holde ud at bo sammen så jeg forventer at modtage en personlig mail, hellere for lang end for kort, så jeg ved hvem jeg skal tage til overvejelse.
Ingen kæledyr.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt udlejer:

lenram2020@gmail.com

Kort

Lignende Lejemål

Cozy room

Cozy room

Cozy room Værelse på adressen Tranevej  i postnummer 0 udlejes fra d. 2015-11-28.… Mere Info

Kr. 612