Boligannonce

2 Vær. charmerende lejlighed på Bryggen - 2300 København S

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Kontakt (tlf./e-mail): 60773977

6-12 mdr. Kr. 9.500 pr. md. - Lejlighed
60 Kvm2 Værelser57000 kr. i Indskud30. apr, 2024  Tilføj til favoritter Print

Lejlighed, Egilsgade, 2300 København S, etage: 1. tv . Charmenerende 2 vær. andelsbolig til leje med beliggenhed på Islands Brygge. Få skridt fra det livlige havnemiljø og havnebad (hvor der kan bades hele året) – og lige midt i byen!

Mere sublim beliggenhed skal man lede længe efter!

En rigtig hyggelig Københavner lejlighed fra 1907 med rødstensfacade, mansardtag i røde teglsten og flotte vinduer med flaskegrønt træværk. Lige rundt om hjørnet ligger den lækre cafe Alma og Chili Milli – Ligesom der overalt er hyggelige caféer, specialbutikker og en helt fantastisk stemning.

På gåben er der 5 min. til metroen Islands Brygge og til Københavns universitet. Ligesom det kun tager 12 min på gåben over Langebro – og så er man i Kbh centrum. 5 min. til Fisketorvet og 5 min. til en fantastisk løbetur på det stemningsfulde grønne område Volden omkring Christianshavn. Det store naturområde Amagerfælled ligger kun 10 min. fra lejligheden.

Hertil kan nævnes at der er et fantastisk flot designprojekt i gang vedr. udbygning af havnebadet, til også at omfatte et udbygget vinterbad og sauna.

Lejligheden byder desuden på:

Skønne lysinfald og en god indretning med originale lyse flotte plankegulve, stuklofter og fine almuelister.

Fordelingsgang til stuen samt wc/bad, køkken og soveværelset.

Rummeligt køkken med stilrene elementer i hvid og kirsebærfarve.

Mindre flisebadeværelse med brus og wc

Et dejligt grønt gårdmiljø, legeplads og borde-bænke-sæt. Herudover er der offentligt parkeringspladser, samt underjordisk parkeringshus til ca. 800 Kr. Årligt!

– Da jeg pt. midlertidigt har valgt at bosætte mig i Tyskland, udlejer jeg min andelsbolig i min. 6 mdr og max. 12 mdr med mulighed for forlængelse el. køb af min andelsbolig.

-Husleje på 9500 kr. Inkluderer husleje, gas, vand & varme samt elektricitet og fællesudgifter. Lejligheden er fuld møbleret ( som vist på fotos) fra A-Z med seng, garderobe, Tv, køkkenudstyr osv. Hvis du ønsker kabel-tv og internet, er du velkommen til, at oprette abonnement for egenbetaling.

Kort

Lignende Lejemål