Boligannonce

2 vær. lejlighed med altan - 2100 København Ø

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 12.695 pr. md. - Lejlighed
75 Kvm2 Værelser38085 kr. i Indskud7. feb, 2017  Tilføj til favoritter Print

2 vær. lejlighed med altan udlejes på Østerbro.

Nyistandsat lejlighed. Fremstår nymalet med nylakerede gulve og indbyggede skabe. Lys og indbydende. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, ovn/komfur og emhætte.

Ejendommen:

Vi udlejer 522 lejligheder fordelt på Østerfælled Torvs fire solide karrer er bygget til arkitektonisk og geometrisk at harmonere med de smukke kasernebygninger. Der er elevator i alle opgange og fælles cykelkælder samt vaskeri på området. Bygningerne har energimærkning A2 og B.

Området:

Lejlighederne ligger ved det eftertragtede Østerfælled Torv i hjertet af Østerbro. Østerfælled Torv er et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade. Lejlighedernes tilbagetrukne placering bag Gunnar Nu Hansens plads skaber en fredfyldt oase midt i byens puls. De omgivende små gader og de lukkede og hyggelige gårdmiljøer sikrer trygge omgivelser, hvor børn let finder legekammerater og voksne kan nyde en fredfyldt stund i solen. Området ved Østerfælled Torv og Østerbrogade byder på gode og varierede indkøbsmuligheder, caféer og butikker af enhver art.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Yderligere oplysninger om lejemål

Kort

Lignende Lejemål