Boligannonce

3 vær. lejlighed udlejes på Østerbro - 2100 København Ø

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 16.272 pr. md. - Lejlighed
96 Kvm3 Værelser48816 kr. i Indskud2. maj, 2024  Tilføj til favoritter Print

3 vær. lejlighed udlejes på Østerbro

Nyistandsat lejlighed. Fremstår nymalet med nylakerede gulve og indbyggede skabe. Lys og indbydende. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, ovn/komfur og emhætte.

Bo centralt i et fredeligt og roligt kvarter
Lejlighederne ligger ved det eftertragtede Østerfælled Torv i hjertet af Østerbro. Østerfælled Torv er et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade. Lejlighedernes tilbagetrukne placering bag Gunnar Nu Hansens plads skaber en fredfyldt oase midt i byens puls. De omgivende små gader og de lukkede og hyggelige gårdmiljøer sikrer trygge omgivelser, hvor børn let finder legekammerater og voksne kan nyde en fredfyldt stund i solen. Området ved Østerfælled Torv og Østerbrogade byder på supermarkeder, spændende caféer, spisesteder og specialbutikker. Yderligere findes der et rigt kulturliv i form af teater, spillested og biograf.

Lejlighederne har kort gå afstand fra den nye metro, som er på vej, samt flere gode transportmuligheden i form af busser fra Østerbrogade og S-tog fra Nordhavn st. og Østerport st.

Ejendommen
Vi udlejer 527 lejligheder fordelt på Østerfælled Torvs fire solide karrer er bygget til arkitektonisk og geometrisk at harmonere med de smukke kasernebygninger. Der er elevator i alle opgange og fælles cykelkælder samt vaskeri på området. Bygningerne har energimærkning A2 og B.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Kort

Lignende Lejemål