Boligannonce

4 vær. lejlighed på Østerbro - 2100 København Ø

  • lejlighed københavn plantegning

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 17.408 pr. md. - Lejlighed
103 Kvm4 Værelser52223 kr. i Indskud20. maj, 2024  Tilføj til favoritter Print

4 vær. lejlighed på Østerbro

Nyistandsat lejlighed. Fremstår nymalet med nylakerede gulve og indbyggede skabe. Lys og indbydende. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, ovn/komfur og emhætte.

Bo centralt i et fredeligt og roligt kvarter

Lejlighederne ligger ved det eftertragtede Østerfælled Torv i hjertet af Østerbro. Østerfælled Torv er et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade. Lejlighedernes tilbagetrukne placering bag Gunnar Nu Hansens plads skaber en fredfyldt oase midt i byens puls. De omgivende små gader og de lukkede og hyggelige gårdmiljøer sikrer trygge omgivelser, hvor børn let finder legekammerater og voksne kan nyde en fredfyldt stund i solen. Området ved Østerfælled Torv og Østerbrogade byder på supermarkeder, spændende caféer, spisesteder og specialbutikker. Yderligere findes der et rigt kulturliv i form af teater, spillested og biograf.

Lejlighederne har kort gå afstand fra den nye metro, som er på vej, samt flere gode transportmuligheden i form af busser fra Østerbrogade og S-tog fra Nordhavn st. og Østerport st.

Ejendommen:

Vi udlejer 527 lejligheder fordelt på Østerfælled Torvs fire solide karrer er bygget til arkitektonisk og geometrisk at harmonere med de smukke kasernebygninger. Der er elevator i alle opgange og fælles cykelkælder samt vaskeri på området. Bygningerne har energimærkning A2 og B.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Kort

Lignende Lejemål