Boligannonce

79 kvm. lejlighed i København Ø - 2100 København Ø

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 12.812 pr. md. - Lejlighed
79 Kvm2 Værelser38435 kr. i Indskud7. jan, 2024  Tilføj til favoritter Print

79 kvm. nyistandsat lejlighed i København Ø. Fremstår nymalet med nylakerede gulve og indbyggede skabe. Lys og indbydende. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, ovn/komfur og emhætte.

Ejendommen på Østerbro:

Vi udlejer 522 lejligheder fordelt på Østerfælled Torvs fire solide karrer i København Ø, som er bygget til arkitektonisk og geometrisk at harmonere med de smukke kasernebygninger. Der er elevator i alle opgange og fælles cykelkælder samt vaskeri på området. Bygningerne har energimærkning A2 og B.

Området i København:

Lejlighederne ligger ved det eftertragtede Østerfælled Torv i hjertet af Østerbro i København. Østerfælled Torv er et unikt og roligt område mellem Fælledparken og Østerbrogade. Lejlighedernes tilbagetrukne placering bag Gunnar Nu Hansens plads skaber en fredfyldt oase midt i byens puls. De omgivende små gader og de lukkede og hyggelige gårdmiljøer sikrer trygge omgivelser, hvor børn let finder legekammerater og voksne kan nyde en fredfyldt stund i solen. Området ved Østerfælled Torv og Østerbrogade byder på gode og varierede indkøbsmuligheder, caféer og butikker af enhver art.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Kort

Lignende Lejemål