Boligannonce

97 kvm. lejlighed m. 2 altaner i Ørestad - 2300 København S

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 13.200 pr. md. - Lejlighed
97 Kvm3 Værelser39600 kr. i Indskud21. mar, 2024  Tilføj til favoritter Print

97 kvm. lejlighed m. 2 altaner i Ørestad

Spritny lejlighed fra 2015 beliggende i Ørestad. Moderne, lys og indbydende. Køkkenet er Invita Køkken og udstyret med hvidevarer fra Siemens.

Ejendommen:
Vi udlejer lejligheder på Hesteskoen i Ørestad. Bygningen er indrammet af Kalvebod Fælled og i gåafstand til Vestamager metro station. Der er elevator og hver lejlighed har depotrum/kælderrum og en altan eller tagterrasse.

Området:
Med nærliggende naturområde og nem adgang til Københavns centrum er Ørestad Syd blevet et eftertragtet sted at bo. Området har meget at byde på, inklusiv shopping, uddannelsesinstitutioner og aktiviteter for alle aldersgrupper. Ørestad Syd er til dem der gerne vil have det bedste af to verdner inden for rækkevidde – det spændende moderne byliv og den rolige smukke natur. Hesteskoen ligger direkte ved den åbne fælled og ligger tæt på Vestamager Station, som er kun et stoppested væk fra Fields shopping center. Med planer om at udvide den nærliggende biograf samt byggeriet af den nye multiarena vil området blive løftet til nye højder.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Yderligere oplysninger om lejemål

Kort

Lignende Lejemål