Boligannonce

Dejlig lys 85m2 lejlighed med altan og vandudsigt - 2450 København SV

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 16.000 pr. md. - Lejlighed
85 Kvm3 Værelser48000 kr. i Indskud19. mar, 2024  Tilføj til favoritter Print

Dejlig lys 85m2 lejlighed med altan og vandudsigt

Denne nyere lejlighed på 85 m2 indeholder rummelig entré med plads til overtøjet.

Fra entréen er der adgang til den store og lyse opholdsstue med åbent køkken og god plads til både spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er der udgang til en stor altan med vandudsigt, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

Lejligheden indeholder desuden to dejlige værelser med vandudsigt samt et stort og pænt flisebadeværelse med separat bruseniche.

Herudover p-plads i parkeringskælderen og godt kælderrum.

Denne ejendom fra 2004 er beliggende på det hyggelige og fredelige Teglholmen, der gennem de seneste år har gennemgået en stor og positiv udvikling.

Her er man i gåafstand til Havnefronten, dens smukke natur og hyggelige caféer. Med havnebussen kommer man hurtigt til Fisketorvet, Islands Brygge eller centrum af København.

Ejendommen har desuden et nyanlagt og hyggeligt gårdmiljø direkte ned til vandet.

Teglholmen er Københavns nye kanalby – et nyt boligområde tæt på vandet, midt i København og med gode forbindelser til resten af byen.

De mange kanaler og broer skaber ægte Amsterdamstemning. Endnu en bro er planlagt, der skal forbinde Teglholmen med Amagers grønne områder.

Teglholmen ligger også tæt på den internationale golfbane Royal Golf Center i Ørestad og der er gode gode indkøbsmuligheder, både på selve Teglholmen og det nærliggende Fisketorvet.

Desuden tæt på såvel motorvejsnettet som lufthavnen.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Kort

Lignende Lejemål