Boligannonce

Lækker 118m2 lejlighed udlejes - 2300 København S

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 14.170 pr. md. - Lejlighed
118 Kvm4 Værelser42510 kr. i Indskud23. jan, 2024  Tilføj til favoritter Print

Lækker 118m2 lejlighed udlejes i København

Spritny 4-værelses lejlighed fra 2015 udlejes på Ørestad, København S. Moderne, lys og indbydende. Køkkenet er Invita Køkken og udstyret med hvidevarer fra Siemens.

Ejendommen:

Vi udlejer lejligheder på Hesteskoen i Ørestad. Bygningen er indrammet af Kalvebod Fælled og i gåafstand til Vestamager metro station. Der er elevator og hver lejlighed har depotrum/kælderrum og en altan eller tagterrasse.

Området:

Med nærliggende naturområde og nem adgang til Københavns centrum er Ørestad Syd blevet et eftertragtet sted at bo. Området har meget at byde på, inklusiv shopping, uddannelsesinstitutioner og aktiviteter for alle aldersgrupper. Ørestad Syd er til dem der gerne vil have det bedste af to verdner inden for rækkevidde – det spændende moderne byliv og den rolige smukke natur. Hesteskoen ligger direkte ved den åbne fælled og ligger tæt på Vestamager Station, som er kun et stoppested væk fra Fields shopping center. Med planer om at udvide den nærliggende biograf samt byggeriet af den nye multiarena vil området blive løftet til nye højder.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Kort

Lignende Lejemål