Boligannonce

Lækker 3-værelses lejlighed på unikke Havneholmen - 1500-1799 København V

  • 1_HH_arkitektur1 - Kopi
  • 1_HH_arkitektur1
  • 1_HH_arkitektur1_LLL
  • 99_hh badevaerelse
  • 2_ Havneholmen by Lundgaard and Tranberg Architects

Kontakt (tlf./e-mail): 28588311

Ubegrænset Kr. 18.700 pr. md. - Lejlighed
102 Kvm3 Værelser56100 kr. i Indskud15. feb, 2024  Tilføj til favoritter Print

Lækker 3-værelses lejlighed på unikke Havneholmen

Størrelse: 102 kvm.
Leje: kr. 18.700,- pr. måned. ekskl. forbrug
Udlejningsperiode: ubegrænset fra 1/9/2019
Antal værelser: 3
Møblering: Fuldt møbleret eller efter aftale
Etage: 1.tv., med elevator
Altaner: 2 stk.
Område: Havneholmen, tæt på Dybbølsbro Station, Islands Brygge og Vesterbro

Super lækker 102 kvm stor., 3-værelses lejlighed på Havneholmen. 12 kvm. terrasse og udsigt over Københavns Havn. Fremlejes på ubegrænsed tid fra 1/9/2019. Fuldt møbleret eller efter aftale.

Lejligheden får et smukt indfaldslys fra både øst og vest via store panoramavinduer fra gulv til loft. Sol både på øst- og vestvendte terrasser.

Lejligheden er veludstyret med eksklusive materialer. Plankegulve af massiv ask. Hvidmalede vægge og skydedøre. Lejligheden er indrettet med et grebsløst design-køkken fra HTH med glatte hvide overflader og med massiv træbordplade, underlimet vask og integreret opvaskemaskine. Badeværelset har samme grebsløse skabe og en bordplade i lys composit med underlimet hvid porcelænsvask, vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens/ Electrolux.

En meget funktionel lejlighed, beliggende på 1.sal med adgang via elevator. Entré med indbyggede skabe, stor lys stue med køkken/alrum i et harmonisk forløb med stuen og direkte udgang til de to dejlige terrasser. 2 gode store værelser med garderobeskabe, rummeligt bad med bruser og gulvvarme.Adgang til cykelparkering, kajakplads og fælleslokale i kælderen.

Egen P-plads i kælder med direkte adgang via elevator til lejligheden. Kan lejes efter aftale for kr. 1.000,- pr. måned.

Havneholmen er en unik chance for at bo få kilometer fra Københavns centrum – og samtidig ud til selve Københavns Havn. Gode shopping-muligheder findes lige rundt om hjørnet i Fisketorvet samt på Islands Brygge. Tæt beliggende på Dybbølsbro Station og Vesterbros hyggelige kvarter.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af / fra den pågældende lejlighed og at udsigt m.v. derfor variere. Venligst kontakt os for yderligere information og plantegning.

Kort

Lignende Lejemål