Boligannonce

lækker lejlighed med 4v til udlejning - 2300 København S

  • BalconyGolfView
  • BedRoomFurnished
  • KitchenFurnished
  • LivingRoomFurnished2
  • LivingRoomFurnished4

Kontakt (tlf./e-mail): 41200785

Ubegrænset Kr. 20.000 pr. md. - Lejlighed
147 Kvm4 Værelser60000 kr. i Indskud27. nov, 2023  Tilføj til favoritter Print

lækker lejlighed med 4v til udlejning

Lejligheden kan lejes både umøbleret og møbleret.

En virkelig lækker lejlighed centralt placeret i kvarteret omkring Fields og derfor lader dig være tæt på indkøb, metro, lufthavn og city samtidig med at udsigten vender mod store grønne områder og Bella Sky. I alle værelser kommer lyset ind og de gode solskinstimer kan nydes både fra spiseafdelingen i det store køkken alrum og fra stueområdet.

Du kommer ind i entreen med masser af skabsplads og th. ligger børneværelset. Lejligheden rummer 2 store badeværelser, det første med brus og vaskemaskine etc. lige når du træder ind i det store rum. Inden badeværelset er en lille mellemgang med 2 store skabe. Selve lejlighedens omdrejningspunkt er et stort rum, adskilt af en bred søjle som rummer flere køkken elementer. Køkkenet har masser af skabsplads og funktionalitet fordelt på den lille kogeø, søjlen og elementerne langs vinduet. Udsigten fra vasken er fantastisk.

Bag spiseområdet er adgang til den første altan. Stueområdet ligger for sig bag søjlen og sofaen er omringet af store vinduer der åbner sig ud mod luft og græs samt endnu en altan.

Soveværelset adskilles med skydedør og har god plads til både skab, skrivebord og seng. Fra soveværelset ligger lejlighedens andet badeværelse og dette har kar.

 

KONTAKT:
Tlf.: 41 20 07 85

Kort

Lignende Lejemål