Boligannonce

Lys lejlighed med stor altan i Gentofte - 2820 Gentofte

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 9.000 pr. md. - Lejlighed
61 Kvm2 Værelser27000 kr. i Indskud15. feb, 2024  Tilføj til favoritter Print

Lys lejlighed med stor altan i Gentofte

Højtbeliggende lejlighed med vid udsigt og et fantastisk lysindfald.

Lejligheden indeholder en rummelig entre med indbygget skab, dejligt soveværelse, køkken, brusebadeværelse og en stor lys stue med udgang til en stor og meget anvendelig altan.

Altanen har skydevinduer, og kan fungerer som en ekstra stue i ydersæsonerne. Lejligheden har desuden flotte parketgulv.

Ejendommens mange fællesfaciliteter omfatter stort fællesareal med græs og overdækket pergola hvor der må grilles, vaskekælder, cykelkælder og fitnessrum.

Lejligheden ligger tæt på Kildebakke station, hvor S-toget til København og Farum afgår, og i gå-afstand til Vangede Bymidte med supermarked og flere specialbutikker.

Desuden tæt på DTU, Lyngby med det store udvalg af forretninger og København, der alle kan nås på under 15 minutter på cykel.

Gentofte er en bydel til København, beliggende i Gentofte Kommune, men var oprindelig en landsby i Nordsjælland. Gentofte har ca. 73.000 indbyggere og er ét af de mest velhavende områder i Danmark, idet den hører til top-3 blandt kommuner i landet med de højeste gennemsnitlige disponible indkomster. Gentofte består hovedsageligt af villakvarterer og i visse områder etagebyggeri.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Yderligere oplysninger om lejemål

Kort

Lignende Lejemål