Boligannonce

Stor 4 vær. lejlighed i Ørestaden - 2300 København S

  • hesteskoen ørestad københavn ledige lejeboliger lejlighed kbh
  • plantegning lejebolig kbh

Kontakt (tlf./e-mail): Se beskrivelse

Ubegrænset Kr. 14.493 pr. md. - Lejlighed
103 Kvm4 Værelser43478 kr. i Indskud3. feb, 2024  Tilføj til favoritter Print

Stor 4 vær. lejlighed i Ørestaden.

Spritny lejlighed fra 2015 på 4 værelser med 2 altaner beliggende i Ørestaden i København S. Moderne, lys og indbydende. Køkkenet er Invita Køkken og udstyret med hvidevarer fra Siemens.

Ejendommen:
Vi udlejer lejligheder på Hesteskoen i Ørestad. Bygningen er indrammet af Kalvebod Fælled og i gåafstand til Vestamager metro station. Der er elevator og hver lejlighed har depotrum/kælderrum og en altan eller tagterrasse.

Området:
Med nærliggende naturområde og nem adgang til Københavns centrum er Ørestad Syd blevet et eftertragtet sted at bo. Området har meget at byde på, inklusiv shopping, uddannelsesinstitutioner og aktiviteter for alle aldersgrupper. Ørestad Syd er til dem der gerne vil have det bedste af to verdner inden for rækkevidde – det spændende moderne byliv og den rolige smukke natur. Hesteskoen ligger direkte ved den åbne fælled og ligger tæt på Vestamager Station, som er kun et stoppested væk fra Fields shopping center. Med planer om at udvide den nærliggende biograf samt byggeriet af den nye multiarena vil området blive løftet til nye højder.

KLIK HER FOR KONTAKTOPLYSNINGER

Kort

Lignende Lejemål