Boligannonce

Voksenkollektivet Damokles søger ny beboer - 2650 Hvidovre

  • P1030968

Kontakt (tlf./e-mail): voksenkollektivetdamokles@gmail.com

Ubegrænset Kr. 5.500 pr. md. - Hus/Villa
360 Kvm5 Værelser40000 kr. i Indskud5. dec, 2023  Tilføj til favoritter Print

Vi mangler den 5. beboer i vores dejlige 60’er villa på 360 m2 i Hvidovre! Vi søger en mand i alderen 27 – 40 år, der ønsker at bo sammen med andre, kan prioritere tiden til at indgå i fællesskabet og har lyst til at skabe et godt kollektiv. Vi lægger vægt på at samle en gruppe hvor den enkeltes sindelag og evner bidrager til gruppens helhed.

Kollektivet er etableret som en lille andelsforening, og ligger ca. 10 min. i cykelafstand fra Valby. Det et velholdt hus med store fællesarealer, en fredelig baghave, der har et værksted og en skøn solterrasse ovenpå. Harrestrup Å forbinder vores baghave med verdenshavene og vores kano gør det nemt at tage en tur på havet. Udover hver vores værelse (15-20 m2) deles vi om: to toiletter, et badeværelse, stor stue med spiseplads og pejs, køkken, hjemmekontor/bibliotek og biograf/musikrum.

Kollektivet er stiftet som en andelsforening. Det betyder, at vi ejer huset og hæfter for en fælles gæld, og at du skal købe en andel for at flytte ind. Prisen for andelen er 40.000 kroner, som man får tilbage igen, når man sælger sin andel. Vi betaler en månedlig husleje på 5.500 kroner, som dækker mad, internet, avis, el, varme, udgifter til huslån og andre faste udgifter. Vi har en fælles madordning fra søndag-torsdag hvor vi skiftes til at lave mad. Cirka en gang om måneden har vi en fælles arbejdsdag.

Hvis du synes det lyder som et skønt sted at bo og har lyst til at være med, så send os en ansøgning på mail: voksenkollektivetdamokles@gmail.com
Da vi leder efter den helt rette beboer, har vi ingen ansøgningsfrist men holder løbende samtaler.

KONTAKT:

voksenkollektivetdamokles@gmail.com

Kort

Lignende Lejemål