Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

Jysk pige på 24 år søger et hjem i København :)

Hej udlejer 🙂 Læs med her; jeg er den rigtige lejer til din lejlighed!! Jeg hedder Trine og er 24 år og JYSK. Jeg arbejder i MAC Cosmetics. Er næsten lige flyttet til København, fra Esbjerg. Og leder derfor efter en lejlighed. Jeg er et ordens menneske og en livsnyder. RYGER IKKE. Jeg elsker et hjem med hygge og kærlighed, så det leder jeg efter 🙂 Jeg har en fast kæreste men han bor i Frankrig lige nu men flytter til København til april. Lejligheden må gerne have plads nok til et par. Gerne minimum 50 kvm. område er underordnet, bare ikke for langt fra centrum, pga. arbejde. Jeg håber i vil tage mig i betragtning eftersom jeg godt kunne bruge en lejlighed da jeg sover på en sofa nu 🙂 Jeg kan kontaktes på telefon 28286829 eller mail tri.juel@gmail.com. Venlig hilsen Trine Juel