Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

Kvinder i slut 20’erne søger 2-3 værelses lejebolig

Hej!

Vi er to glade kvinder på 25 og 29, som søger en 2 eller 3 værelses lejelejlighed i København.
Da jeg har en kronisk nervesygdom som gør mig følsom overfor lys og lyde, samt medfører et stort søvnbehov, leder vi efter en lejlighed der er lys og nogenlunde stille. Eller så stille som en lejlighed i København nu engang kan være 🙂

Vi ville elske at bo i nærheden af noget natur, da vi begge er store naturelskere. Ellers har vi ikke de store præferencer.

Nanna er i gang med at uddanne sig til verdens bedste dansk og idrætslærer, og jeg læser min kandidat i Sundhedsfremme og Pædagogik på RUC. Vores fritid går med bøger, madlavning og frivilligt arbejde, hvor jeg arbejder med Nørrebros unge hjemløse og Nanna bruger sommerene på Røde kors flygtningelejre.

Vi vil så gerne finde et fint sted hvor vi kan bo sammen.

Mvh.

Nanna og Stine

Har husdyr: Nej