Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

SØGER BOLIG!❤️🤞🏽

Hej fremtidige udlejer!❤️
Jeg er en dreng på 17 år, men her om lidt bliver jeg 18. Så tænker man selvfølgelig at jeg er for ung til at lede efter værelse til leje, men grunden er at jeg leder efter et værelse pga. Her hjemme hvor jeg bor har jeg ikke den fred jeg skal bruge som jeg har brug for da jeg studere i Hellerup gymnasium. Jeg leder efter en bolig tæt på min skole eller bare en der ligger tæt på transport som køre dertil❤️ Jeg er virkelig renlig og venlig, jeg ikke svær at bo sammen med og ingen problemer vil ske😋❤️ Håber du vil kontakte mig da jeg virkelig har brug for en bolig ubegrænset tid, villig til at betale omkring 2000-4000. Så jeg kan studere og blive mere fokuseret i skolen.❤️
Mustafa kassab er mit navn
Kassab34@gmail.com
40883103!!
Tak på forhånd