Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

Stud.teol søger lejlighed i København

Hej,
Jeg hedder Thorbjørn og er en ung mand på 20 år der begynder på Teologi til september. Jeg bor temmelig langt væk fra København og ville ønske at jeg kunne komme tættere på.
Jeg er glad for en god snak, et glas rødvin, en god bog og god musik. Jeg kan lide historie, sprog, religionsvidenskab, og friluftsliv. Jeg kan godt have perioder hvor jeg holder mig for mig selv hvis jeg skal koncentrere mig om en opgave, men ellers er jeg temmelig snaksagelig og ligetil at være sammen med.
Jeg har møbler, men jeg er ikke helt sikker på at der er nok til at dække en stue. Jeg har kun boet på værelse.

Hvis du gerne vil have mig boende, og det håber jeg da du vil, så kan jeg kontaktes på
tlf: 60 44 61 20
og email: t.randrup@hotmail.com