Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

To ansvarlige, nyuddannede kvinder søger delelejlighed

Hey!

Vi er to veninder i slutningen af 20’erne der søger en 2 eller 3 værelses delelejlighed i KBH. Maria er fra Ålborg, Maj er fra Århus, og vi har boet sammen før i Århus, hvor vores udlejer var yderst tilfreds med os. Vi er begge interesserede i at finde et sted vi kan gøre til “hjem” de næste par år, og vi passer utroligt godt på de lejligheder vi bor/har boet i. Det er vigtigt for os begge at bo hyggeligt, at føle os hjemme og at have et godt forhold til naboer og udlejere. Vi er renlige, ryddelige og sociale, men rolige unge kvinder. Vi har ingen kæledyr og foretrækker et ikke-ryger hjem.

Vi leder som sagt efter en 2-3 værelses lejlighed der egner sig til at dele (dvs. 2 reelle soveværelser). Helt ideelt ville vi gerne finde noget i indre by, på Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg eller Østerbro, men vi er også villige til at komme lidt længere ud, så længe det afspejler sig i huslejen. Det er bare meget vigtigt for os at det ligger i rimelig cykelafstand fra indre by. Vores budget ligger på omkring 9-10.000, men igen er vi fleksible med et par tusind alt afhængigt af lejligheden.

Så hvis du mener du har en lejlighed som kunne passe til os, og gerne vil have lejere der passer godt på din lejlighed, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Mail: majemmertsen@hotmail.dk, tlf: +45 61667038. Vi besvarer selvfølgeligt også meget gerne alle spørgsmål omkring os, du som udlejer kunne have.

Mvh,
Maria Myhlendorph og Maj Emmertsen