Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

To norske Piger søger bolig

Vi er Mira og Andrea og vi vil så gærne bo i denne lejligheden!
Vi er to norske jenter fra Oslo. Vi har boet i kbh i 3 og 4,5 år og stortrives her. Vi har ingen planer om at flytte tilbage til det kolde nord med det første, men nu står vi snart uden tag over hovedet da vores gamle lejekontrakt udløber.

Lidt om os :
Mira er 27 år, læser Teatervidenskab på KU og er i færd med at skrive sin kandidatopgave. Efter kandidaten venter en tid med fast arbejde på KUBE kulturhus.
Andrea er medicinstuderende og i gang med 9 semester. Hun har arbejde i en almen praksis i Valby og i en øjenklinik på Amager. Vi er altså begge to i arbejde og får studiestøtte fra Norge. Vi er med andre ord meget betalingsdygtige lejetagere.

Vi har nu boet sammen de sidste 3 år og vil så nødigt skilles ad. Vi går meget op i at holde det rent, pænt og hyggeligt der vi bor, have et godt forhold til vores naboer og selvfølgelig til vores udlejer. Hvis vi skulle være så heldige at blive vurderet som lejetagere, vil vi meget gærne fremskaffe en mail fra vores tidligere udlejer hvis du skulle være interesseret i at høre hvordan vi er som lejetagere fra en mere objektiv kilde end os selv (Vi kan vel ikke regnes som helt objektive) ☺

Hvis der skulle være spm er vi at nå på tlf

Mira: 42 91 80 60
Andrea 26 33 99 56
Mail: andreasteensvendsen@gmail.com