Nye lejeboliger

Opdateres 24 timer i døgnet

Ungt par søger lejlighed

Min kæreste og jeg har været sammen i snart 5 år, og har de seneste 2 år boet på samme kollegie, hvor vi med tiden er endt med kun at være på mit værelse. Vi synes derfor efterhånden det er blevet tid til at finde “vores eget”. Vi er begge igang med en kandidatuddannelse og er færdige i sommeren 2017, så vi vil meget gerne finde noget at bo i, som vi også kan blive boende i når vi er færdiguddannede, indtil vi vælger at købe vores eget.

Vi studerer begge på Nørre Campus (Universitetsparken 5) og det eneste krav vi har til beliggenhed er at lejligheden helst ikke skal ligge mere end 10 km fra studiet (gerne mindre, men lige nu har vi lige knap 10 km, og det fungerer). Vi har begge arbejde ved siden af studiet, min kæreste på Frederiksberg og jeg i Sydhavnen.

Siden vi er 2 ville vi selvfølgelig foretrække en lejlighed på +50 kvm. med køkken, bad/toilet, stue og et soveværelse.

Jeg håber der er nogen der kunne tænke os at have os som lejere. Vi er begge meget rolige og foretrækker en film hjemme i sofaen frem for en tur i byen. Så du/I skal ikke være urolige for at have et ungt par (hhv. 23 og 25 år) boende.

Mvh Cecilie og Peter,
mail: ceciliegreisgaard@gmail.com